Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

kniha.gif

 

Vážení návštěvníci, jelikož návštěvnost mojich stránek překvapivě stoupá a jsem tím potěšen, ale i trochu zaskočen, (nečekal jsem to)  tak vám moc děkuji a i když se značným zpožděním, ale přece, zakládám tuto návštěvní knihu.

Velmi mne potěší vaše příspěvky, ať již kladné či záporné a pokud to bude možné, rád vám odpovím na vaše případné otázky či připomínky.

Jirka.

Upozornění:  v návštěvní knize vám mohu odpovědět zase pouze do návštěvní knihy. Pokud chcete odpověď do své e-mailové schránky,  je nutné přejít na stránku "KONTAKT" (je v nabídce "MENU",  v levém sloupku) a zde kliknout na mou e-mailovou adresu (opice vám ji ukáže ) a napsat mi -- děkuji -- J.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

nadevlad@seznam.cz - Rimini 2017

Jiří,
konečně jsem otevřela Tvoji webovou stránku a jsem velice překvapena Tvým dílem. Samozřejmě, že jsem ještě nestihla vše prohlédnout, určitě to časem napravím. Je vidět, že jsi toho hodně procestoval a je obdivuhodné, že se se o svoje zážitky takto dělíš.
Pozdravuj Janu a jsem ráda, že jsem Vás poznala. Škoda, že není možnost se Vámi o tyto zážitky z cest podělit, určitě musí být zajímavé i různé povídavé postřehy z těchto cest. Přeji Vám oběma pevné zdraví na poznávání dalších krásných míst světa.
Vlaďka a Marie Nádeníčkovy, Borkovany a Rimini červen 2017

Jirka - Díky...

Díky za další info. Do Nesebaru si určitě chceme zajet-to máme v plánu. No a další akce, to se uvidí, nepatříme k těm, co je baví válet se celé dny na pláži-Jirka.

Jana - Trošku nepochopení

Já nemyslela Vás, Jiří, ale ráda do BG jezdím a když někde řeknu, že je to tam super, tak každý většinou vzpomíná na časy dávno minulé!!! Osobně jezdím nejvíce ke Slun. pobřeží, Nesebar je prostě nádherný a pokud budete moct, zajeďte si na Bulharský večer. Je to folklor, ale trošku jiný, jak u nás. Jinak do ptačí rezervace to nemá význam, tam hodně klopýtli. Ještě posílám Vám pozdrav coby krajanu - zlíňáci. Jana

Jirka - Dík za tip...

Dík za tip Jano, nad Bulharskem rozhodně neohrnuji nos a letos s ním začínám. A to v září-jedem s mojí paní na 10 dní do Sozopolu.Tak tedy se tam rozhlédnu, co a jak, no a předpokládám, že to nebude první a poslední návštěva této země.
Pokud vyjde vše, jak má, tak můžeš Jano, pokud si vzpomeneš, tak koncem září, nebo během října zajít na mé stránky a podívat se, jaké fotky z Bulharska sem umístím a co před tím o této zemi napíšu.
Těším se na tu cestu již nyní......Jirka.

Jana - Tip na prozkoumání

Zdravím Vás Jiří. Hezké stránky, je vidět, že si užíváte života. Mám pro Vás tip - sjeďte si Bulharsko, nejen pobřeží, ale také pohoří. Je tam super a hlavně pro nás nepředstavitelně přijatelné ceny jak za super ubytování, tak služby. Ten, kdo nad BG ohrnuje nos, tak tam nebyl. Navíc - mají nás rádi, zjistili, že jsme jejich VIP klienti. Nejhezčí doba je právě teď - květen, červen. Stojí to za to.Jana

Nena - Velikonoce

Příjemné prožití svátků jara, hodně zdraví, klidu a pohody.

http://gify.nou.cz/AAA_soubory/Velikonoce_2010_c.gif

Nena - Veselého Silvestra ! :o)

Šťastné vykročení do nového roku a hlavně hodně zdraví.
http://www.gify.nou.cz/AAA_soubory/NR-2010-Nena.gif

drvaca - www.panickov.tk -    

No nádhernej song na úvodní straně :D

Vlado - Zdravím Vás

máte moc hezké stránky,je vidět,že jste toho procestoval požehnaně.
Tak ať se daří a zdraví slouží :)
http://www.vlador.estranky.cz/

Petra - Goli Otok

Děkuji za Vaše zveřejněné fotografie věznice na Goli Otoku.Můj děda tam byl vězněn 5 let a tyto fotografie jsem velmi uvítala. Děkuji.

Karla - http://www.nongrata.estranky.cz/

Ahojky,máš to tady hezké.

Nena - Zdravím a nesu přáníčko

http://www.gify.nou.cz/AAA_soubory/Nena_Pf_09.gif

Terka (www.msblack.estranky.cz) - Velké Díky

Zdravím Vás Jirko,

taky jsem si na Vás onehdy vzpoměla.. že se musím podívat na vaše stránky... předběhl jste mě a navíc strašně moc překvapil a ještě víc potěšil. Opravdu mě těší, že se Vám to tak líbí. Takovou poklonu bych ani nečekala. Já taky nemám žádnej super foťák, ale fotí pěkně.. na podzim bych si chtěla pořídit už mnohem lepší, rozhoduji se mezi Nikonem a Olympusem, ale spíš vyhraje ten Olympus.. jako jediný zatím má nabíjení- baterky... ostatní mají akumulátor. To se mi nelíbí. Letos letíme začátkem září do Španělska, tak se zase těším na focení. Ještě plánuju jednu dovolenou..ale to se ještě uvidí. Na svých stránkách už nemám kapacitu, takže musím mazat co se dá. Nechci si připlácet na další. ŠKODA.
Co se týče té moskytiéry, myslím že není potřeba, ale nevím jak je to tam v letních měsících. Přeju Vám aby se Vám Norsko velmi líbilo, aby jste dojeli v pořádku, a spoustu krásných zážitků--
....na vaše stránky se mrknu po obědě... mějte se Terka

Zdeněk - jedeme do Silvi Marina

Za týden odjíždíme do Silvi Marina na 14ti denní dovolenou.Díky za shlédnutí fotek, nevěděli jsme do čeho jedeme, když jsme uviděli Vaše palmy, už se těšíme. Zdravíme Zdeněk a Marie

Romana - Zdravím

Děkuji za tyto stránky, plánujeme cestu do Rumunska, potřebovala jsem nějaké informace, tak jsem klikla. Stránky jsou moc pěkně udělané a obdivuji autora za to, kolik zemí sjezdil a že byl ochoten se o zážitky podělit...

beruska8 - http://www.beruska8.cz/

Ahojik, neco jsem hledala na internetu a narazila jsem na Tvoje stranky.. Krasne fotky a verim, ze se sem jeste vratim.. Jsou velice zajimave.. Dekuju Preji krasne dny

Hra - Hra

http://killer.sieder.name/u_vavris Zábavná hra o přežití, ve které si můžeš něco vydělat...

Jirka - Zdravim Tanu....

Mila Tano,
ujistuji te, ze se nam na Slovensku velice libilo.Celkem jsme zde stravili 1 tyden a spali jsme v autech na ruznych hezkych mistech, jako napr.Liptovska Mara, Slovensky raj a tak podobne---------Jirka.

Tana - Slovensko

Obdivujem Vasu cestu po Slovensku. Nafotili ste nas lichotivo. Zaujimalo by ma, kolko dni Vam cesta trvala a kde ste nocovali.

Terka msblack - Moc dík!

Ahoj Jirko. Moc moc dík za Tvoji chválu. Opravdu si toho vážím, od takového cestovatele. Na Korfu bylo nádheně! Z fotek mám velkou radost, mám jich celkem asi 900.