Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

kniha.gif

 

Vážení návštěvníci, jelikož návštěvnost mojich stránek překvapivě stoupá a jsem tím potěšen, ale i trochu zaskočen, (nečekal jsem to)  tak vám moc děkuji a i když se značným zpožděním, ale přece, zakládám tuto návštěvní knihu.

Velmi mne potěší vaše příspěvky, ať již kladné či záporné a pokud to bude možné, rád vám odpovím na vaše případné otázky či připomínky.

Jirka.

Upozornění:  v návštěvní knize vám mohu odpovědět zase pouze do návštěvní knihy. Pokud chcete odpověď do své e-mailové schránky,  je nutné přejít na stránku "KONTAKT" (je v nabídce "MENU",  v levém sloupku) a zde kliknout na mou e-mailovou adresu (opice vám ji ukáže ) a napsat mi -- děkuji -- J.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

 

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

will - nice

Ok George this page is very nice

Iwucka - ^.^

tieto stránky sa mi fakt páčia, majú niečo do seba. a precestovať toľko krajín... tomu sa už hovorí čosi. Ja som tiež už videla nejaký ten kúsok sveta, ale som moc lenivá na niečo iné ako all inclusive, hotelová pláž a možno nejaké tie nákupy... proste nikdy nejak zvlášť krajinu nepoobzerám. Ty máš zovšadiaľ plno fotiek... juu a ja som si kúpila vlani skvelú zrkadlovku a nevzala som si ju ani do Turecka, ani do Egypta, ani na Kubu... prvýkrát som ju použila až v zime, na lyžovačke v Talianskych Alpách. Ja viem, že som lenivec, preto obdivujem všetkých, ktorí nie sú takí pohodlní ako ja=)))

Terka - Moc dík

Ahoj Jirko, strašně moc ti děkuju za rady. Ten odkaz na ty otázky a odpovědi je fakt dobrej.. ještě jednou moc dík.. Jinak kdybys chtěl vědět ještě něco přímo o tom Norsku, tak se ptej.. mám zápisky z celé cesty, tamto je jen ve "stručnosti".

Jirka - Ahoj Terko---dodatek....

na tve stranky jsem ti pripsal, kam zajit a kde se vse dozvis-----Jirka

Jirka - GIF obrazky..

Ahoj Terko,
pokud vlozis GIF obrazek na stranku primo, tak nefunguje.Je nutne to udelat takto: otevri"nastaveni--rozsirene--obrazky, zde vloz potrebny GIF obrazek a pak zajdi na stranku, kam ho chces vlozit a v editoru klikni na "vlozit obrazek, pak vyber ze slozky"vlastni obrazky--dle vyber umisteni a dej vlozit.Takhle mi to funguje.Pokud ti to nepujde, napis mi prosim na muj e-mail, je na strance "kontakt" v mem menu----zati ahoj a dej vedet, co a jak-----Jirka.

Terka - Gif obrázky

Zdravím Jirko, mohl byste mi prosím poradit jak si můžu vytvořit nebo stáhnout tak aby fungovaly animační obrázky? když je uložím na stránky, tak se nehejbou.... nevím jak to mám udělat..poraďte mi prosím.. Díky Terka

starman - Vrtulníky Kompress

Taky se mi líbi jejich vlastnosti (cena, spotřeba), ale vzhled nikoliv. Uvažuju o něčem modernějším vzhled, tvar, případně hybrid s letadlem..

George - Yes..

Yes,very nice message for my--thank you very much--George.

Jirka - pro Janu...

Mila Jano,
ja cestoval vlakem z Varanasi do Mumbai a totez doporucuji i tobe obracenym smerem.Jde o spaci vagony(tri luzka nad sebou a nebo mas-li na to,tak lepsim vlakem s pouze dvema luzky nad sebou)s nakupem listku si nedelej starosti--na nadrazi jsou velmi ochotni"ticketmani",kteri ti za mirny poplatek vyridi vse k tve spokojenosti--neboj se,dat jim penize do ruky,zda se,ze je na ne spoleh....a nebo mas k dispozici prodejni okenko"pouze pro zeny",kde obvykle neni fronta....chces-li vedet vice,napis na muj e-mail(viz.kontakt stranka)

Jana - Indie

Ahoj,
celý příběh o cestování po Indii jsem si přečetla jedním dechem.Do Indie se chystáme v půlce listopadu a tak bych měla jeden dotaz - letíme do Mumbai a chtěli bychom hned přejet do Varanasi - nedoporučili byste nějakou nej dopravu? Moc děkuji za jakoukoliv radu.
Hezký den, Jana

Jirka - Ahoj Marceli...

Diky za komentar a na dotazy ti odpovim ustne----J.

Marcel - DD Prerov - Skvely...

A vazne jste navstivil vsechny ty zeme ??? A kolik vubec takova cesta stoji ??? A mate nejakou velmi oblibenou zemi ??? Jinak se mi stranky docela libi ...

Kaja - Hezký

Máte to tu velice hezké!

Jirka - diky..

Diky moc,Filipe!!napsal jsi zatim nehezci komentar a jeste jednou dik.
Vcera jsem se vratil ze Slovenska a tak snad tento tyden pribude album"Toulky po Slovensku",nebo tak nejak.Za tri tydny se chystam do Chorvatska na Omis a pak dale.A tak Chorvatsko bude nasledovat,jestli se zadari a pak snad i Kanarske ostrovy.
Jinak tedy doufam,ze jeste nejake clanky o cizich zemich napisu....

Filip H. - Nejlepší web

Jednou jsem zadal do vyhledávače gif obrázky a objevila se mi vaše stránka.Od té doby se sem pořád vracím,prohlížím si fotky,čtu si atd.!Nejvíce se mi asi líbí "Co a jak-INDIE"---je to prostě super!A taky bych se chtěl zeptat jestli budete přidávat ještě nějaký příběhy,ale jinak hodně štěstí do budoucnosti přeji!!!

Milka G., 29 let - Indie

Začetla jsem se do článku o Indii, bylo to krásně napsané, mám také moc ráda cestování zatím jsem byla jenom v Chorvatsku a Tunisu, ale určitě musím Indii vidět. Díky moc za rozdělení se o vaše zážitky.

strašpytel - už se bojím!!!